/

October 13, 2023

Belangrijk nieuws voor werkgevers met meer dan 100 medewerkers

Vanaf 1 januari 2024 treedt de regeling Werkgebonden Personenmobiliteit in werking, wat betekent dat HR-Managers van deze bedrijven verplicht zijn om de CO2-uitstoot van alle medewerkers te rapporteren. Deze maatregel vloeit voort uit de groeiende aandacht voor milieubewustzijn en duurzaamheid in de bedrijfssector.

Om bedrijven te ondersteunen bij het naleven van de nieuwe emissiewetgeving, heeft de overheid een informatieve pdf gepubliceerd. Deze pdf biedt gedetailleerde richtlijnen en toelichtingen over welke gegevens bedrijven moeten aanleveren om aan de nieuwe regelgeving te voldoen. Het is essentieel voor werkgevers om dit op tijd te regelen en de benodigde informatie correct te rapporteren.

Klik hier om de informatieve pdf van de overheid te bekijken en meer te leren over de nieuwe emissiewetgeving:

Flexxit heeft dé oplossing om HR-Managers te helpen bij het rapporteren van de benodigde informatie voor de nieuwe emissiewetgeving. Als een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van mobiliteitsbeheer, biedt Flexxit een geavanceerd Emissie Portaal aan waarmee HR-Managers gemakkelijk en nauwkeurig de CO2-uitstoot van al het woon-werkverkeer kunnen berekenen. 

Door te kiezen voor Flexxit’s Emissie Portaal kunnen bedrijven efficiënt en accuraat voldoen aan de rapportageverplichtingen van de nieuwe regeling Werkgebonden Personenmobiliteit en worden zij volledig ontzorgt.