Wettelijke (parkeer)normen

Wettelijke parkeernormen

Ik zoek een oplossing op het gebied van wettelijke (parkeer)normen

Heb je moeite om aan de wettelijke parkeernormen te voldoen voor je vastgoedproject? Is er een tekort aan parkeercapaciteit op drukke momenten? Wij bieden de oplossing met alternatieve capaciteit en slimme arrangementen, waarmee we gedrag kunnen beïnvloeden. Ook als het gaat om de nieuwe regelgeving rond laadpunten, laadgedrag, fiscaliteit en de zogenaamde  Gelijkwaardige Oplossing.

Onze oplossing voor jouw parkeervraagstuk is gebaseerd op een combinatie van alternatieve parkeercapaciteit en slimme arrangementen. Hiermee spreiden we de vraag en verminderen we de behoefte aan extra parkeercapaciteit.

Totaaloplossing voor doelstellingen, uitvoering en beheer

Onze aanpak is gebaseerd op een totaaloplossing. We beginnen met het vaststellen van realistische doelstellingen en ontzorgen je bij de uitvoering en het beheer van het beleid. Met onze dashboards en draaiknoppen meten we de resultaten en stellen we het beleid indien nodig eenvoudig bij.

Specialist in gedragsbeïnvloeding

Wij zijn specialisten in gedragsbeïnvloeding met meer dan 30 jaar ervaring. Onze aanpak heeft zich bewezen bij bedrijven zoals ASML, ziekenhuizen zoals MUMC+ en gemeenten zoals Den Haag/Scheveningen. We gebruiken een mix van methoden om gedrag te beïnvloeden, waaronder informeren, segmenteren, alloceren, reserveren, incentiveren en gamificeren.

Geïntegreerd platform voor gemak en waarde

Bij Flexxit integreert ons platform producten en diensten van verschillende huisleveranciers. Dit biedt jou als klant het gemak van één centraal punt voor alles wat je nodig hebt, terwijl je kunt profiteren van de bestaande leveranciers en diensten. Dit maakt ons platform een unieke en waardevolle toevoeging voor elk bedrijf.

Voldoen aan wettelijke parkeernormen met Flexxit

Heb je moeite om aan de wettelijke parkeernormen te voldoen voor je vastgoedproject? Of is er een tekort aan parkeercapaciteit op drukke momenten? Flexxit biedt de oplossing met alternatieve capaciteit en slimme arrangementen, waarmee we gedrag kunnen beïnvloeden en de parkeerbehoefte kunnen spreiden. Ook voor de nieuwe regelgeving rond laadpunten, laadgedrag en fiscaliteit bieden wij de juiste oplossingen.

Alternatieve parkeercapaciteit
Wij bieden oplossingen voor extra parkeercapaciteit om te voldoen aan de wettelijke normen en drukte op te vangen.
Slimme arrangementen
Met slimme arrangementen kunnen we het parkeergedrag beïnvloeden en de parkeerbehoefte over de week spreiden.
Totaaloplossing voor beleid en beheer
Wij ondersteunen bij het vaststellen van doelstellingen, en nemen de uitvoering en het beheer van het parkeerbeleid uit handen.
Geïntegreerd platform
Ons platform integreert producten en diensten van verschillende leveranciers voor een eenvoudige en efficiënte parkeermanagementoplossing.

Onze producten

Deel hier jouw uitdagingen met ons