Slechte bereikbaarheid

services

Ik zoek een oplossing op het gebied van mobiliteit en bereikbaarheid

Ben je verantwoordelijk voor een locatie waar veel mensen met de auto naartoe komen en zijn er te weinig aantrekkelijke alternatieven, zoals openbaar vervoer of fietsen? Of is de locatie op piekdagen slecht bereikbaar en wil je het gedrag van bezoekers verduurzamen? Flexxit biedt de oplossing met aantrekkelijke alternatieven en de ontwikkeling daarvan wanneer nodig, waardoor de locatie weer bereikbaar wordt voor klanten en medewerkers.

Slimme arrangementen per segment

Met slimme arrangementen per segment combineren we middelen om gedrag te beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan een reserveerbare parkeerplek in de buurt met een leenfiets voor medewerkers. En aan parkeerplaatsen voor de deur per uur voor leveranciers die vooraf te reserveren zijn.

Specialist in gedragsbeïnvloeding

Met 30 jaar ervaring in gedragsbeïnvloeding, hebben we bewezen resultaten behaald bij verschillende bedrijven, ziekenhuizen en gemeenten, zoals ASML, MUMC+ en Den Haag/Scheveningen. We beïnvloeden gedrag door te informeren, segmenteren, alloceren, reserveren, incentiveren en gamificeren.

Beleid, uitvoering én beheer

Flexxit is partner van beleidsvorming tot uitvoering en beheer. We stellen samen realistische doelen en ontzorgen bij de uitvoering en het beheer. Met onze dashboards en ‘draaibare knoppen’ meten we de resultaten en stellen we het beleid eenvoudig bij waar nodig.

Onze producten

Deel hier jouw uitdagingen met ons