Slechte bereikbaarheid

services_11zon

Ik zoek een oplossing op het gebied van mobiliteit en bereikbaarheid

Ben je verantwoordelijk voor een locatie waar veel mensen met de auto naartoe komen en zijn er te weinig aantrekkelijke alternatieven, zoals openbaar vervoer of fietsen? Of is de locatie op piekdagen slecht bereikbaar en wil je het gedrag van bezoekers verduurzamen? Flexxit biedt de oplossing met aantrekkelijke alternatieven en de ontwikkeling daarvan wanneer nodig, waardoor de locatie weer bereikbaar wordt voor klanten en medewerkers.

Slimme arrangementen per segment

Met slimme arrangementen per segment combineren we middelen om gedrag te beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan een reserveerbare parkeerplek in de buurt met een leenfiets voor medewerkers. En aan parkeerplaatsen voor de deur per uur voor leveranciers die vooraf te reserveren zijn.

Specialist in gedragsbeïnvloeding

Met 30 jaar ervaring in gedragsbeïnvloeding, hebben we bewezen resultaten behaald bij verschillende bedrijven, ziekenhuizen en gemeenten, zoals ASML, MUMC+ en Den Haag/Scheveningen. We beïnvloeden gedrag door te informeren, segmenteren, alloceren, reserveren, incentiveren en gamificeren.

Beleid, uitvoering én beheer

Flexxit is partner van beleidsvorming tot uitvoering en beheer. We stellen samen realistische doelen en ontzorgen bij de uitvoering en het beheer. Met onze dashboards en ‘draaibare knoppen’ meten we de resultaten en stellen we het beleid eenvoudig bij waar nodig.

Verbeter mobiliteit en bereikbaarheid met Flexxit

Bij Flexxit begrijpen we de uitdagingen van mobiliteit en bereikbaarheid. Of je nu veel autoverkeer hebt met weinig alternatieve vervoersopties of bereikbaarheidsproblemen op piekdagen, wij bieden de oplossing. Door duurzame vervoersalternatieven en slimme mobiliteitsstrategieën te stimuleren, maken we jouw locatie beter bereikbaar voor klanten en medewerkers.

Aantrekkelijke alternatieve vervoersopties

Wij stimuleren het gebruik van openbaar vervoer, fietsen en carpooling om verkeersdrukte te verminderen.

Flexibele reserveringssystemen

Onze reserveringssystemen maken het eenvoudig om parkeerplekken en vervoersopties te reserveren.

Duurzame mobiliteitsstrategieën

Wij implementeren duurzame oplossingen zoals leenfietsen en elektrische laadpalen om CO2-uitstoot te verlagen.

Gedragsbeïnvloeding en segmentatie

Met 30 jaar ervaring veranderen wij effectief het gedrag van bezoekers en medewerkers.

Onze producten

Deel hier jouw uitdagingen met ons