(Op)Laad infrastructuur

AdobeStock_460271315-scaled_3_11zon

Ik zoek een oplossing op het gebied van (op)laadinfrastructuur

Ben je bezig met de implementatie van op(laad) infrastructuren om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen vanaf 2027? Vind je het lastig om de juiste mobiliteits-, parkeer- en laadoplossingen te kiezen voor jouw organisatie? Flexxit helpt jou bij het configureren van beleid op maat en de bijbehorende businesscase. Bovendien bieden we facturering, doorberekening en fiscale optimalisatie aan die in overeenstemming zijn met al jouw partners.

Verbinden van facilitaire domeinen

Flexxit is specialist in mobiliteit, parkeren en werkplekken. Door deze domeinen met elkaar te verbinden, creëren we aantrekkelijke combinaties die het gewenste gedrag stimuleren. Wanneer bijvoorbeeld een medewerker met de auto naar kantoor komt, heeft hij behoefte aan een parkeerplaats met laadpaal, een werkplek en lunch. Door dit op een slimme manier te combineren, wordt het gebruik van capaciteiten beter gespreid over de week.

Kennis van fiscaliteiten

Bij Flexxit zijn we bekend met de vele scenario's en businesscases die gepaard gaan met het belonen van gewenst gedrag. Wij kennen de weg in het doolhof van fiscale mogelijkheden en beperkingen, waardoor we in staat zijn om optimale regelingen te treffen voor jouw organisatie.

We opereren op bedrijfs- en op Campus-/wijkniveau

Bij Flexxit integreert ons platform producten en diensten van verschillende huisleveranciers. Dit biedt jou als klant het gemak van één centraal punt voor alles wat je nodig hebt, terwijl je kunt profiteren van de bestaande leveranciers en diensten. Dit maakt ons platform een unieke en waardevolle toevoeging voor elk bedrijf.

Onze producten

Deel hier jouw uitdagingen met ons