CO2-rapportage

Waste smoke, the crisis of urban air pollution from car diesel e

Ik zoek een slimme oplossing voor de wettelijke CO2 rapportage

Ben je op zoek naar een oplossing voor de wettelijke CO2 rapportage? Een oplossing waarbij geen extra registratielast wordt gelegd bij de medewerkers? Maar ook niet bij HR of de financiële afdeling! Flexxit biedt de oplossing: met onze Emissie Portaal Plus  zetten we beschikbare data om in een CO2 rapportage. Is niet alle data aanwezig? Dan verzamelt onze Declaratiebot data die wél aanwezig zijn.  Zoals data van het toegangssysteem, en vertaalt dit naar de benodigde gedragsdata. We gebruiken externe bronnen om o.a. CO2 uitstoot van auto’s vast te stellen. Handmatige declaratie wordt overbodig. Werknemers hoeven alleen nog te controleren. en de CO2 rapportages worden automatisch gemaakt.

Automatische dataverrijking

Flexxit's Emissie Portaal Plus kan data verrijken van externe en interne bronnen. Ons portaal kan de uitstoot van een vervoermiddel vaststellen op basis van kenteken. Aanwezigheid en woon-werk afstanden kunnen worden bepaald op basis van data van het toegangssysteem en postcodes.

Één platform

Bij Flexxit regelen we alles vanuit één centraal platform. We integreren producten en diensten van verschillende huisleveranciers, zodat jij als klant altijd één aanspreekpunt hebt en de processen soepel en gestroomlijnd verlopen.

ISO 27001 gecertificeerd

Bij Flexxit hechten we grote waarde aan de veiligheid en privacy van jouw data. Daarom zijn we ISO 27001 gecertificeerd en werken we AVG-conform. Zo kun je erop vertrouwen dat je gegevens veilig zijn en in goede handen.

Gerelateerde producten

Deel hier jouw uitdagingen met ons