Tekort aan parkeerplaatsen

AdobeStock_53462747-scaled_11zon

Ik zoek een oplossing op het gebied van parkeren of parkeerplaatsen

Komt jouw bedrijf of evenement regelmatig in de knel met parkeercapaciteit? Flexxit biedt de oplossing. Door alternatieve vervoersmiddelen te stimuleren en extra parkeercapaciteit in
de omgeving te ontsluiten. Zo kunnen reizigers ook kiezen voor natransport, zoals de fiets, tram, taxi of pendel.

We richten ons naast aanbod ook op de vraag. Door gedrag te beïnvloeden, sturen we vraag waardoor we pieken kunnen verlagen. Zo pakken we capaciteit uitdagingen op meerdere manieren aan.

Om goed inzicht te krijgen in de vraag en gebruikerssegmenten kan onze Smart Monitor worden ingezet. Bij vraagsturing kan onze Reserveringstool een uitkomst zijn of onze Incentifier.

Slimme arrangementen bevorderen gewenst gedrag

Flexxit biedt slimme arrangementen per segment om gedrag te beïnvloeden. Bijvoorbeeld een parkeerplaats met fiets voor secretarieel medewerkers en een parkeerplaats met pendeldienst voor minder valide medewerkers. Deze arrangementen zijn van tevoren te reserveren en worden verrekend via het salaris. Zo maken we het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen aantrekkelijker en stimuleren we gewenst gedrag.

Sturing van vraag en aanbod

Flexxit kijk naar capaciteit van aanbod én naar pieken in de vraag. We kijken naar bestaand gedrag en gewenst gedrag en beïnvloeden dit om vraag te sturen. Zo zorgen we voor een betere spreiding van vraag en verminderen we de noodzaak voor extra capaciteit.

Eén platform

Flexxit integreert producten en diensten van verschillende leveranciers in één platform. Hierdoor is het niet nodig om meerdere systemen te gebruiken voor bijvoorbeeld het reserveren van een parkeerplaats en een fiets. Alles wordt geregeld vanuit één plek met bestaande leveranciers. Dit maakt het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen nog makkelijker en efficiënter.

Onze producten

Deel hier jouw uitdagingen met ons