Registratielast

Portrait of a woman working on a tablet computer in a modern office. Make an account analysis report. real estate investment information financial and tax system concepts

Ik zoek een oplossing op het gebied van administratie van woon-werk verkeer en thuiswerkdagen

Zijn medewerkers veel tijd kwijt aan het bijhouden van een sluitende administratie van thuiswerk- en reisdagen? Kost het declareren van reiskosten veel tijd? Flexxit biedt de oplossing: met onze Declaratiebot ontzorgen wij organisaties volledig. Data wordt eenvoudig en veilig verwerkt en medewerkers hoeven het alleen nog te controleren. Een win-win situatie voor zowel werkgever als medewerker. Zo maken wij 
administratieve lasten beheersbaar.

Beleid én uitvoering

Flexxit is niet alleen betrokken bij beleidsvorming, maar ontzorgt ook bij uitvoering en beheer. Samen stellen we realistische doelstellingen vast en met onze dashboards meten we de resultaten en stellen we het beleid indien nodig bij. Op die manier is jouw administratie altijd up-to-date en in lijn met jouw bedrijfsdoelen.

Één platform

Bij Flexxit regelen we alles vanuit één centraal platform. We integreren producten en diensten van verschillende huisleveranciers, zodat jij als klant altijd één aanspreekpunt hebt en de processen soepel en gestroomlijnd verlopen.

ISO 27001 gecertificeerd

Bij Flexxit hechten we grote waarde aan de veiligheid en privacy van jouw data. Daarom zijn we ISO 27001 gecertificeerd en werken we AVG-conform. Zo kun je erop vertrouwen dat je gegevens veilig zijn en in goede handen.

Onze producten

Deel hier jouw uitdagingen met ons