Registratielast

AdobeStock_535897977-scaled_1_11zon

Ik zoek een oplossing op het gebied van administratie van woon-werk verkeer en thuiswerkdagen

Zijn medewerkers veel tijd kwijt aan het bijhouden van een sluitende administratie van thuiswerk- en reisdagen? Kost het declareren van reiskosten veel tijd? Flexxit biedt de oplossing: met onze Declaratiebot ontzorgen wij organisaties volledig. Data wordt eenvoudig en veilig verwerkt en medewerkers hoeven het alleen nog te controleren. Een win-win situatie voor zowel werkgever als medewerker. Zo maken wij 
administratieve lasten beheersbaar.

Beleid én uitvoering

Wij zijn niet alleen betrokken bij beleidsvorming, maar ontzorgen ook bij uitvoering en beheer. Samen stellen we realistische doelstellingen vast en met onze dashboards meten we de resultaten en stellen we het beleid indien nodig bij. Op die manier is jouw administratie altijd up-to-date en in lijn met jouw bedrijfsdoelen.

Één platform

Bij Flexxit regelen we alles vanuit één centraal platform. We integreren producten en diensten van verschillende huisleveranciers, zodat jij als klant altijd één aanspreekpunt hebt en de processen soepel en gestroomlijnd verlopen.

ISO 27001 gecertificeerd

Wij hechten we grote waarde aan de veiligheid en privacy van jouw data. Daarom zijn we ISO 27001 gecertificeerd en werken we AVG-conform. Zo kun je erop vertrouwen dat je gegevens veilig zijn en in goede handen.

Beheer woon-werkverkeer en thuiswerkdagen efficiënt met Flexxit

Zijn medewerkers veel tijd kwijt aan het bijhouden van een sluitende administratie van thuiswerk- en reisdagen? Kost het declareren van reiskosten veel tijd? Flexxit biedt de oplossing: met onze Declaratiebot ontzorgen wij organisaties volledig. Data wordt eenvoudig en veilig verwerkt en medewerkers hoeven het alleen nog te controleren. Een win-win situatie voor zowel werkgever als medewerker, waardoor administratieve lasten beheersbaar worden.

Automatisering van declaraties

Onze Declaratiebot automatiseert het proces van thuiswerk- en reisdeclaraties, waardoor tijd en moeite worden bespaard.

Geïntegreerde beleid en uitvoering

Wij ondersteunen zowel de beleidsvorming als de uitvoering en het beheer, wat resulteert in een naadloze administratie.

Centraal platform

Alles wordt geregeld vanuit één centraal platform, met integratie van producten en diensten van verschillende leveranciers.

 

Gegevensveiligheid

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd en werken AVG-conform, zodat je verzekerd bent van veilige en betrouwbare data verwerking.

Onze producten

Deel hier jouw uitdagingen met ons