Gebruik van facilitaire middelen

Ontwerp-zonder-titel-93_11zon

Ik zoek een oplossing op het gebied van het gebruik van facilitaire middelen

Heb je te maken met een onevenwichtige verdeling van facilitaire middelen, waardoor er op sommige momenten tekorten zijn en op andere momenten juist overschotten? Flexxit zorgt ervoor dat de vraag inzichtelijk en stuurbaar wordt, waardoor we een betere spreiding over de week kunnen realiseren en medewerkers weten waar ze aan toe zijn. Door zowel het aanbod als de vraag aan te pakken, kunnen we capaciteitsvraagstukken oplossen.

Aandacht voor aanbod én vraag

Bij Flexxit kijken we niet alleen naar het vinden en ontsluiten van extra capaciteit, maar ook naar de vraag. We analyseren het bestaande gedrag en bepalen het gewenste gedrag. Door middel van gerichte gedragsbeïnvloeding kunnen we de vraag sturen, waardoor er minder extra capaciteit nodig is. Zo kunnen we bijvoorbeeld de vraag over de week spreiden.

Specialist in gedragsbeïnvloeding

Met 30 jaar ervaring in gedragsbeïnvloeding hebben wij bewezen resultaten geboekt bij bedrijven als ASML, ziekenhuizen als MUMC+ en gemeenten als Den Haag/Scheveningen. Onze mix van informeren, segmenteren, alloceren, reserveren, incentiveren en gamificeren zorgt voor een effectieve en duurzame verandering in gedrag.

Beleid, uitvoering én beheer

Bij Flexxit zijn we niet alleen betrokken bij de beleidsvorming, maar ook bij de uitvoering en het beheer ervan. Samen stellen we realistische doelstellingen vast en met behulp van onze dashboards en 'draaibare knoppen' meten we de resultaten en stellen we beleid eenvoudig bij waar nodig. Als jouw partner ontzorgen we je bij de uitvoering en het beheer van het beleid.

Onze producten

Deel hier jouw uitdagingen met ons