Verduurzaming van onze organisatie (ESG)

AdobeStock_529418303-scaled_4_11zon

Ik zoek een oplossing op het gebied van duurzaamheid (op gebied van zakelijke mobiliteit en ESG)

Wil jij voldoen aan nieuwe wettelijke verplichtingen rondom ESG en emissie richtlijnen, maar zie je op tegen de enorme administratieve belasting die hiermee gepaard gaat? Denk aan de nieuwe normen in Bouwbesluit, CSRD, Omgevingswet en EPBD. Flexxit biedt de oplossing met het online Emissieportaal. Ons platform genereert KPI’s en rapportages op basis van jouw mobiliteit- en werkplekgebonden emissies. Daarnaast geven we medewerkers en organisatieonderdelen inzicht in hun eigen emissieprofiel. Dit is de eerste stap naar gedragsbeïnvloeding en het beheersbaar maken van jouw duurzaamheidsprofiel.

Best practices: bewezen effectiviteit

Flexxit heeft ruim 30 jaar ervaring in het vakgebied en we hebben een aantal bewezen effectieve Best Practices. Zo hebben we bij Academisch Ziekenhuis Maastricht 40% minder parkeerende medewerkers weten te realiseren en bij ASML hebben we 40% meer fietsende medewerkers gerealiseerd. Daarnaast hebben we als eerste een online reserveerbare PenR inclusief digitale fiets geïntroduceerd.

Arrangement per segment

Wij geloven we dat een nieuw beleid moet aansluiten bij het primaire proces. Daarom krijgt elk gebruikerssegment bij ons een passend arrangement. Door de juiste combinaties te maken tussen mobiliteit, parkeren, werkplekken en andere facilitaire diensten, helpen we gebruikers om jouw duurzaamheidsdoelstellingen te halen. Ons geautomatiseerde beheersysteem zorgt ervoor dat we effectief en efficiënt werken.

Benchmarks en KPI's

Bij Flexxit werken we met data en dashboards. We kijken hoe jouw organisatie scoort ten opzichte van benchmarks en stellen op basis daarvan realistische doelstellingen vast. Met onze dashboards en ‘draaibare knoppen’ meten we de resultaten en stellen we beleid eenvoudig bij waar nodig. Zo blijven we altijd streven naar het beste resultaat voor jouw organisatie.

Verduurzaming en emissiereductie met Flexxit

Wil jij voldoen aan nieuwe wettelijke verplichtingen rondom ESG en emissierichtlijnen, maar zie je op tegen de administratieve belasting die hiermee gepaard gaat? Flexxit biedt de oplossing met ons online Emissieportaal. Ons platform genereert KPI’s en rapportages op basis van jouw mobiliteit- en werkplekgebonden emissies, en geeft medewerkers inzicht in hun eigen emissieprofiel. Dit is de eerste stap naar gedragsbeïnvloeding en het beheersbaar maken van jouw duurzaamheidsprofiel.

Geautomatiseerde ESG-rapportages

Ons Emissieportaal automatiseert de generering van KPI’s en rapportages volgens de nieuwste ESG- en emissierichtlijnen

Inzicht in emissieprofielen

Medewerkers en organisatieonderdelen krijgen inzicht in hun emissieprofielen, wat de eerste stap is naar duurzame gedragsverandering.

 

Bewezen effectieve best practices

Met ruim 30 jaar ervaring en bewezen successen bij bedrijven zoals ASML en MUMC+, realiseren wij effectieve verduurzaming.

Datagestuurde benchmarks en KPI's

Onze dashboards bieden real-time inzichten en stellen je in staat om je prestaties te vergelijken met benchmarks en beleid aan te passen voor optimale resultaten.

Onze producten

Deel hier jouw uitdagingen met ons