Kantoorbezetting (en thuiswerken)

office work place in Beijing

Ik zoek een oplossing op het gebied van kantoorbezetting en thuiswerken.

Wordt er bij jullie op kantoor veel vanuit huis gewerkt en is het onduidelijk wie wanneer op kantoor werkt, thuiswerkt of vrij of ziek is? En is er daardoor soms een tekort aan werkplekken op bepaalde dagen? Of juist een structureel overschot? Flexxit maakt inzichtelijk wie wanneer waar werkt en maakt dit ook stuurbaar. Hierdoor kunnen we een betere spreiding over de week realiseren en weten medewerkers waar ze aan toe zijn.

Slimme arrangementen beïnvloeden gedrag

We combineren middelen tot slimme arrangementen per segment en hiermee beïnvloeden we gedrag. Bijvoorbeeld een werkplek met gratis luxe lunch en een parkeerplek op woensdagen en op donderdagen slechts enkele werkplekken met parkeerplaats en lunch op eigen kosten.

Beleid, uitvoering én beheer

Flexxit is jouw partner. Vaak is de beleidsvorming het startpunt van onze betrokkenheid. We stellen samen realistische doelstellingen vast en ontzorgen bij de uitvoering en bij beheer. Met onze dashboards en ‘draaibare knoppen’ meten we de resultaten en stellen beleid eenvoudig bij waar nodig.

Declaratie- en administratielast ontzorgd

Het reserveerbaar maken van werkplekken levert veel bruikbare data op. Wij kunnen dit o.a. gebruiken voor geautomatiseerde declaraties voor de medewerkers, sluitende administratie voor woon-werk vergoedingen en thuiswerk vergoedingen en CO2 rapportages.

Onze producten

Deel hier jouw uitdagingen met ons