Showcase layout 3

Fresh ideas. Bold design. Smart realisation.

Smart Monitor: 1,3 keer naar de maan en terug gefietst bij MUMC+

We bieden HR- en Facilitaire managers online tools. Daarmee kunnen ze het gebruik van facilitaire middelen monitoren. En de resultaten delen, bijvoorbeeld via Narrowcasting en persoonlijke portalen. Zo ziet iedereen de knelpunten en kansen. Flexxit biedt objectieve cijfers over gebruiksprofielen en -gedrag. Die zijn vaak een ijkpunt voor probleemanalyses - én startpunt voor verbeteringen.

Reserveringstool verdeelt op slimme manier 450 werkplekken op 3 locaties over 9 segmenten

Medewerkers van Sentia/ Accenture verdelen onderling schaarse werkplekken, parkeerplekken en lunch. Ze doen dit op 3 locaties door vooraf te reserveren. De beschikbaarheid verschilt per dag van de week per medewerker(segment). De allocatie is instelbaar door Accenture/ Sentia. Met alloceren en reserveren kunnen werkgevers het gebruik van schaarse facilitaire middelen beheersbaar maken en optimaliseren.

Emissieportaal Plus: Kansen achter de wettelijke rapportages

De vaste fiscale reiskostenvergoeding is variabel geworden. En er is een nieuwe variabele thuiswerkvergoeding. Hoe ga je dit bijhouden? Flexxit heeft een oplossing die werkgever én medewerkers ontzorgt. De medewerker dient maandelijks een 99% ongewijzigd vooraf ingevulde declaratie in. Voor de werkgever: Flexxit ontzorgt het gehele administratieve proces.